L'Authentique verf

Lakken:

L’Authentique heeft diverse lakken in haar assortiment. De ‘matte lak’ van L’Authentique is een extra matte, watergedragen lak. Deze variant heeft de matte uitstraling van krijtverf, maar is krasvaster en dus beter bestand tegen beschadigingen. De matte lak op waterbasis vergeelt niet en zal dus de mooie, pure kleur behouden. Liever een luxe, glanzende uitstraling? Dan is de hoog- & zijdeglans lak de perfecte oplossing!

Matte lak waterbasis

Matte lak OH terpentinebasis

Hoog- & zijdeglans lak waterbasis

Hoog- & zijdeglans lak terpentinebasis

 


Vloerverf:

Met hoge kwaliteit verven in luxe kleuren krijg je de mogelijkheid om net die extra touch van sfeer en luxe toe te voegen aan je vloer! Door de lagen verf tussendoor licht op te schuren wordt er een authentiek effect gecreëerd waardoor de vloer een echte blikvanger wordt!

Vloerverf waterbasis

Vloerverf terpentinebasis

 


Betonlook:

Strak, modern en eigentijds; een sfeer die gecreëerd wordt door het gebruik van betonlook verf. Minimalistisch, doch uniek en sfeerbepalend. Met de betonlook verf kunnen zowel muren als woonaccessoires van een decoratieve, eigentijdse betonlook worden voorzien.

Betonlook verf

Betonlook stuc

Waterproof Stucco Wand & Vloerafwerking

 


Ondergrond:

Voor een optimaal resultaat bij gebruik van de diverse verven van L’Authentique is het raadzaam om te werken met een voorstrijkmiddel. Zo wordt de perfecte ondergrond gecreëerd voor het aanbrengen van de verven van L’Authentique.

Voorstrijkmiddel transparant

Dekkende voorstrijk

Wallprimer

 


Krijtverf:

De krijtverven van L’Authentique zijn watergedragen, minerale verven met een fluweelachtige uitstraling. De matte look is tijdloos en minimalistisch. De unieke, handgemixte pigmenten geven een interieur een authentieke uitstraling…

Rendement: 8-10 m² per liter, verkrijgbaar in blikken van 1, 2.5 en 5 liter. Beschikbaar in alle kleuren van de kleurenkaart van L’Authentique. Toepasbaar voor binnen gebruik, geschikt voor zowel hout als muren.

 


Kalkverf: 

Kalkverf is een verfsoort welke vervaardigd wordt uit water en kalk, en daarom 100% natuurlijk is. Kalkverf geeft een uniek, mat effect en voegt een unieke touch toe aan het interieur. Door de manier van aanbrengen kan een streperig of gewolkt effect worden gecreëerd.
Tips en tricks over hoe deze verf het beste aangebracht.

Rendement: 6-8 m² per liter, verkrijgbaar in blikken van 1, 2.5 en 5 liter. Beschikbaar in alle kleuren van de kleurenkaart van L’Authentique. Toepasbaar voor binnen gebruik, geschikt voor een minerale/poreuze ondergrond. Spatten? Reinigen kan met water. Stofdroog na 3-4 uur en overschilderbaar na 8 uur.

 


Decoratieve verf:

Voor een opvallende, unieke verflook zijn diverse decoratieve verven beschikbaar. Een metallic muurverf of schoolbordverf kunnen een interieur een unieke touch geven en zorgen voor een opvallende muur!

Metallic muurverf

Premium metallicverf

Schoolbordverf

Boenwas/krijtwas