Stucco Sempre

Mediterraanse muurverf Stucco Sempre

Ben je op zoek naar een bijzondere wandafwerking? Met een unieke mediterraanse uitstraling of stoere betonlook? Dan kies je voor Stucco Sempre. Muren krijgen hiermee een krachtige, maar daarnaast ook zachte uitstraling met kleurnuances. Aan de basis van deze unieke wandafwerking liggen de Venetiaanse gestucte wanden.

 

Sempre staat voor ‘altijd’ in het Italiaans en is dus een ‘tijdloos’ product. Met een unieke, maar vooral krachtige uitstraling, is Stucco Sempre een bijzondere wandafwerking. Stucco Sempre is 100% mineraal waardoor het een enorm pure uitstraling heeft en de rijke Venetiaanse stucco-wanden weet te evenaren. 

Wij maken Stucco Sempre op traditionele wijze. Dat zie je vooral terug in de fraaie kleurschakeringen. Kies uit een van de vele Italiaanse kleuren bij jouw Mia Colore dealer. 
Stucco Sempre is een 100% minerale verf. Gebruik deze muurverf daarom altijd in combinatie met Muro di Primer voor een goede hechting. Stucco Sempre dankt zijn look aan de wijze van aanbrengen met de Sempre spatel.

 

Deze informatie volgt zo spoedig mogelijk. Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!